Missie en visie

 

Als kind, als jongere en als ouder, verdien je het beste en wil je graag dat jezelf en je omgeving optimaal functioneren. Met het beste wat ik in me heb, vanuit veel werk- en levenservaring, kan ik jullie daarbij ondersteunen. Het resultaat zal zijn dat je meer zelfvertrouwen krijgt, dat je handiger wordt in communiceren, dat de relatie met je omgeving beter wordt, en dat je je gewoonweg prettiger voelt in het (dagelijks) leven.

Daar waar alles tegenwoordig in een hoger tempo gaat dan vroeger, daar waar Twitter, Facebook, Whatapp en andere social media de snelle en oppervlakkige informatieverstrekking aan elkaar versterken, sta ik graag samen met jullie letterlijk stil bij de ontwikkeling van een goede en fijne communicatie. Goed communiceren is immers de basis van vele relaties, waarin je elkaar kunt voeden, waarin je dingen voor elkaar kunt krijgen, waarin je problemen kunt bespreken, waarin je elkaar tot een hoger level kunt tillen. Of het nu is met je kind, je broer of zus, je ouders, je partner of een vriend/vriendin.

Altijd zal ik werken vanuit dat wat voor een cliënt de beste en fijnste ingang is. Zo kunnen ook emoties en dat wat je voelt in je lichaam aan de orde komen. Immers: lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden!

 

Professioneel en met passie deel ik kennis en ervaring op deze gebieden. Ik werk persoonsgericht, ben gericht op de kwaliteiten van de mens en ik ga er van uit dat een ieder vanuit zijn kracht en met behoud van eigenheid kan leren communiceren in vrijheid. Ook kan een ieder de communicatie verdiepen en allerlei contacten herstellen en/of verbeteren, het contact met jezelf daarbij misschien wel op de eerste plaats.


Communiceren kun je leren! Het is een vaardigheid waar je je hele leven plezier van hebt!